Solfeggio Gongbad

Kundalini Yoga Sat Nam
06-09-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Lith| vrijdag 6 september 2024 | Solfeggio Gongbad

Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.

Duur: 1 uur

In onze Solfeggio gongbaden maken gebruik van zuivere kristallen klankschalen die elk een andere toon hebben. Deze tonen worden de Solfège-frequenties genoemd. Deze zes sets muzikale tonen dateren uit de oudheid en er wordt gezegd dat ze de fundamentele klanken zijn die door Gregoriaanse monniken worden gezongen.

Arts en onderzoeker Joseph Puleo herontdekte de Solfeggio-frequenties in de jaren 1970. Het bleek dat degenen die gezangen op deze frequenties uitvoerden, een lagere hartslag en bloeddruk ervoeren tijdens het zingen, volgens Dr. Alan Watkins, een docent neurowetenschappen aan het Imperial College, Londen.

De Solfège frequenties worden door velen beschouwd als het in balans houden van de geest, het lichaam en de ziel.

Bepaalde frequenties kunnen gevoelens van angst of gespannen emoties oproepen. Dit is de frequentie die een deel van jezelf ontgrendelt dat je hebt opgesloten, en het maakt allemaal deel uit van het genezingsproces. Voel je angst? Dat is de reactie van jouw energie op de verandering in frequentie; Het is het uitlijnen van iets in jou dat genezing nodig heeft. Voel je weerstand? Mooi! Dat betekent dat er iets in jouw zonnevlecht genezen wil worden. Het is dan ons ego dat veranderingen probeert tegen te houden. Het slechte nieuws voor de ego is echter dat de trillingen evengoed doorzetten en werken. Weerstand of niet, jouw energie verandert. Als de energieën zich afvlakken van de frequentie, zul je een monumentale verandering opmerken.

Interessant is dat je hersenen frequenties op dezelfde manier decoderen als een antenne. De meeste muziek waar we regelmatig naar luisteren gebruikt een frequentie van 440 Hz, terwijl de frequentie van het universum 432 Hz is. Er zijn talloze muziek-apps beschikbaar om je te helpen muziek van verschillende frequenties te vinden om verschillende dingen te targeten.

Hier zijn enkele frequenties en hun toepassingen:

174 Hz: Deze frequentie helpt pijn en spanning te verlichten. Een studie van de universiteit van Harvard toonde aan dat ziekenhuispatiënten die naar deze frequentie van muziek luisterden, sneller herstelden en dat hun mentale toestand veel beter was dan die van niet-luisteraars. Het kan werken als een natuurlijke anesthesie.
285 Hz: Dit is gekoppeld aan de wortelchakra om je veilig te voelen. Er wordt gezegd dat deze toon helpt bij het genezen van weefsel door een bericht te sturen om de beschadigde organen en weefsels te herstructureren.
396 Hz: Deze frequentie kan helpen bij het verwijderen van onbewuste angsten, zorgen en angst. Het helpt ook om schuldgevoelens en negatieve overtuigingen te elimineren die het pad naar het bereiken van persoonlijke doelen blokkeren.
432 Hz: Dit is de natuurlijke universele frequentie. Een studie uit 2019 in Italië toonde aan dat muziek die op deze frequentie is afgestemd, de hartslag vertraagt in vergelijking met
528 Hz: Deze frequentie reinigt ziekte en ongemakken. Een studie uit 2018 uit Japan meldde dat muziek die op deze frequentie was afgestemd de stress in het endocriene systeem en het autonome zenuwstelsel aanzienlijk verminderde. Het is ook vermeldenswaard dat deze frequentie ook de levensduur van de cellen met ongeveer 20 procent verhoogde.
741 Hz: Muziek die op deze frequentie is afgestemd, helpt bij het oplossen van problemen, het reinigen van het lichaam en zelfexpressie. Het helpt ook om je intuïtie wakker te maken en stelt je in staat helder te denken en je te concentreren.
852 Hz: Deze frequentie helpt om je spirituele orde te herstellen. Dit is de ideale frequentie als je angstig bent of nerveus. Het zal je helpen om je te kalmeren en je negatieve gevoelens te vervangen door positieve.

Probeer geluidsgenezing en verschillende frequenties te gebruiken om je te helpen navigeren door je gezondheid en je leven.

Kosten € 25,00

www.bewustterugnaareden.nl
Evenement / Agenda delen: