In aanloop naar 8-8-8 op 2, 4 en 6 aug

Lea van der Eem
02-08-2024
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 38,88


Tijdens deze 3 lichtverbindingen word je begeleid om de energie die deze 8-8-8 Leeuwenpoort ons biedt bewust in jou te ontvangen.

✨Je ontvangt inzicht en begrip over wat er deze Leeuwenpoort in jou gebeurt en wordt aangeraakt, zodat je met meer vertrouwen en helderheid jouw processen kan doorlopen.

✨ Samen vormen we een veld van verhoogd bewustzijn waarin het Licht en Bewustzijn van deze Leeuwenpoort makkelijker ontvangen kan worden.

✨ Dieper herinneren wie Je Bent en waarvoor je hier bent.

✨ Steviger op jouw eigen pad.

✨ Heling en helderheid op diepe lagen.

✨ Meer vertrouwen in leven vanuit jouw Licht.

✨ Voorbereiding voor het Licht en Bewustzijn dat op 8-8-8 ontvangen wil worden.

✨ De Lichtverbindingen zijn Bakens van Licht, Rust en Helderheid in jouw Leeuwenpoort.


Wat is de Leeuwenpoort?

De Leeuwenpoort opent op 26 juli, bereikt de piek op 8-8 en sluit rond 12 augustus.
Dit energieportaal is elk jaar weer enorm krachtig en heeft een diep transformerende werking. Dit jaar is extra speciaal door het jaar 2024, dat een derde 8 aan dit portaal toevoegt: 8-8-8.
De periode in aanloop naar de bijzondere 8-8-8 Leeuwenpoort zijn de sluiers dunner en een portaal van en naar meer licht en een meer helder bewustzijn opent zich.

Hierdoor heb je de mogelijkheid om meer licht en bewustzijn in je aardse zelf op te nemen en je op een diepere laag te herinneren wie jij bent en waarvoor je hier bent. Zo krijg je meer inzicht in het vervolg van jouw Pad.
Daarbij kan er nieuwe helderheid ontstaan in thema’s, situaties en relaties waar verstrengelde en door elkaar lopende energieën, voor troebelheid hadden gezorgd.

De kosmische krachten bieden dit allemaal aan, het IS er…
Maar het gebeurt niet vanzelf en niet buiten jou om.
Jouw bewuste aanwezigheid en afgestemde aandacht zijn gevraagd om op een soepele, ontspannen wijze samen kunnen erken met die kosmische energieën.


Vrijdag 2 augustus om 20 u
Zondag 4 augustus om 20 u
Dinsdag 6 augustus om 20 u

* Ik ben al een aantal jaren begeleider van de kosmische energieën tijdens de Leeuwenpoort. Tijdens deze lichtactivaties verbinden we ons vaak met meer dan 400 mensen, waardoor ons veld extra krachtig is.

* Meer uitleg over hoe deze lichtverbindingen gaan, vind je op de pagina waar je je aan kan melden, via de link hierboven.

* Na elke lichtverbinding ontvang je een mail met extra uitleg, inzicht en verdieping, afgestemd op wat er in energie gebeurt en wordt aangeraakt. Dit helpt je beter te begrijpen wat er in jou is, gebeurt en wordt geopend en hoe dit samenhangt met kosmische energieën en collectieve ontwikkelingen.

Evenement / Agenda delen: