Klankschaalconcert met ayurvedische klanksessie

Klankschaalconcert met ayurvedische klanksessie
06-09-2024
19:30
Theodorakapel, Zwolle
Overijssel
€ 25
healing
meditatie


Deze editie zal ik een diepe Ayurvedische klankschaal sessie spelen met oa de verschillende technieken en speelstijlen zoals ik die in Tibet en Nepal heb mogen leren. Ik heb daar een set klankschalen gekocht die qua frequentie perfect op elkaar zijn afgestemd en die bij de juiste manier van spelen je hersengolven zo stimuleren dat je in een diepe Thètastatus komt en toch gestimuleerd blijft om niet in slaap te vallen. Dit is de status die in je brein ontstaat bij meditatie en het moment kort voordat je in slaap valt. De diepe ontspanning die je ondergaat is een weldaad voor oa je creativiteit en creëert de mogelijkheid om nog dieper in jezelf te zakken. Een hele bijzondere ervaring.
Naast deze circa 25 minuten durende Ayurvedische klanksessie zal ik diverse andere klankschalen en instrumenten bespelen om je verder mee op reis te nemen.

Gratis thee, mineraalwater en wat lekkers staat klaar zowel voor als na het concert. Na het concert is er ruim de gelegenheid om in stilte rustig bij te komen of in gesprek te gaan en je te verbinden met de andere deelnemers als je daar prijs op stelt.
Entree aan de deur € 25 (pin en contant)

Aanmelden via email (info@klankresonantie.nl) noodzakelijk.
Het adres van de locatie is: Theodorakapel, Theodorahof 20, Zwolle


Inloop vanaf 19.30 uur. 19.45 uur sluiten de deuren!

soundhealing - soundyourney - klankconcert - ligconcert - klankschaal - klankschaalconcert - klankreis -
Evenement / Agenda delen: