Nusta Karpay inwijdingen: unlock of the feminine potential

Annet Brouwer en Amber Feathersister
06-10-2024
10:00
De Toekomst te Gorinchem
Zuid-Holland
€ 175
ascensie
ceremonie


Je bent van harte welkom op deze dag van zelf-ontdekking, diepe heling, bevrijding en verlichting.
Ontvang de inwijdingen van de Nusta Karpay – de zeven Godinnen van de Inca traditie. De vrouwelijke potentie die al in ieder van ons besloten ligt (ook bij mannen!) wordt via de chakra's gereactiveerd. Laat ego-delen en hartenpijn los, voel je lichter, krachtiger, zachter en liefdevoller.

Voel jij ook dat de nadruk op mannelijke energie in onze samenleving tot ongezonde situaties leidt? Dat het nu de tijd is om de vrouwelijke energie meer de ruimte te geven en de disbalans in onszelf en in het collectief te herstellen? Dat er meer liefde, zachtheid en samen-leving mag komen en dat jij daar een belangrijke steen aan bij kunt dragen? Wil je leven vanuit je hart, zonder je eerst af te vragen waarom en hoe? Wil je jouw authenticiteit laten zien en jouw waarheid spreken?

De Nusta Karpay is een inwijdingsweg van het Inca Sjamanisme uit Peru. Nusta betekent Godin en Karpay betekent inwijding of opening. De essentie van deze inwijdingen gaat over het activeren en versterken van je contact met de vrouwelijke oer-energie.

Je ontvangt op deze dag alle 7 inwijdingen van Nusta Karpay. De inwijdingen helen de disbalans tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf. Het brengt je daarmee op een hoger én dieper bewustzijnsniveau, wat niet alleen effect heeft op jezelf, maar tevens doorstraalt naar je omgeving. Je zult direct de impact van de inwijdingen ervaren. En ook daarna blijven ze in je doorwerken. Een voortdurend proces dus van steeds meer zachtheid en liefdevolle verbindingen, zowel met jezelf, anderen als de natuur.

Zie voor meer info:
www.farus.nu/activiteiten (Annet Brouwer)
www.madretierraritualdance.nl (Amber Feathersister)


Over Amber Feathersister:
Een achtergrond in Sjamanisme, Ayurveda en Tantra.
In 2011 mijn initiatie mogen ontvangen als priesteres op het pad van.. leven vanuit bekkenkracht.. en nu steeds meer in licht en harts-bewustzijn aan het groeien.
Dankbaar al vele vrouwen mogen begeleiden, naar authenticiteit en eigen wijsheid dmv individuele sessies,
inwijdingsceremoniën,ritual dance workshops, rituelen en vrouwencirkels.

Over Annet Brouwer:
Ik heb in 2023 de Nusta’s van Amber mogen ontvangen en deze hebben mij een mega shift gebracht naar nog meer zachtheid, leven vanuit mijn hart, mijn waarheid spreken en thuiskomen bij mezelf.
In 2015 heb ik van sjamanen uit Peru de inwijdingen van Munay-Ki ontvangen. Ook deze hebben veel voor mij betekend.
Ik gun een ieder deze rijkdom van de inwijdingen en geef ze dan ook heel graag door aan diegenen die er een JA bij voelen. Doe dat al enige tijd, zowel individueel als groepsgewijs.
Ik heb een achtergrond in Reiki, Quantum Touch, aura- en chakrahealing en sjamanisme.
Evenement / Agenda delen: