Het verhaal van duizend levens – boekpresentatie-VOL

Aowa Joy
08-09-2024
16:00
Apeldoorn
Gelderland
Gratis
Uncategorized


Het verhaal van duizend levens is vanaf 9 september via de gebruikelijke kanalen te koop in diverse uitvoeringen (hardcover, paperback, e-boek en als interactieve versie.
Er zijn nog 4 exemplaren van de limited edition (de Topper) beschikbaar in de webshop.
De boekpresentatie op zondagmiddag 8 september in Apeldoorn is VOL geboekt.

In 'Het verhaal van duizend levens' neem ik (de schrijver) je mee op een reis op zoek naar de zin van het leven. Al zoekend vind ik antwoorden op vragen die ieder mens zichzelf op een gegeven moment stelt, levensvragen met andere woorden, zoals waar kom ik vandaan, is er leven na de dood, waarom loop ik steeds weer tegen dezelfde problemen aan? Wat is de ziel en waar bevindt het zich? Bestaat God en hoe ervaar ik God? en nog meer.

Het verhaal van duizend levens is geen zelfhulpboek maar een boek gebaseerd op ervaring, dat leest als een roman, soms ontroerend, dan weer spannend, soms grappig, soms zo herkenbaar en steeds licht van toon.

In de interactieve versie van Het verhaal... worden vragen aan de lezer gesteld, of suggesties gedaan, is er ruimte om de antwoorden of de eigen ervaring in de tekst op te schrijven, zodat het ook het Verhaal van de lezer wordt.

Vanaf oktober is er elke maand gelegenheid om naar een meditatie-plus bijeenkomst te komen in Apeldoorn.

Meer informatie vind je op de website.

Evenement / Agenda delen: