Seer Rite inwijding: krachtige activatie van je intuitie

Farus
20-09-2024
15:30
Farus - Praktijk voor healing, Zaltbommel
Gelderland
€ 40,-
ascensie
ceremonie


Je ontvangt de eeuwenoude sjamanistische inwijding: Seer Rite. Deze inwijding geeft een krachtige activatie van jouw visie, intuitie en je innerlijk zien. De stem van je hart en ziel zal zich voortaan krachtiger aan je laat horen, zodat het makkelijker wordt om je daar nog meer door te laten leiden. Je luistert minder naar de buitenwereld en meer naar jezelf, wat zich in je binnenwereld afspeelt, je innerlijk weten en ‘het grote plan’. De Seer Rite maakt je ontvankelijker voor het waarnemen van de geestelijke, fijnstoffelijke dimensie. Je zult steeds meer met ogen van liefde en compassie zien.

De inwijding is een energetische transmissie, die werkt met de kracht van intentie. De Seer Rite legt nieuwe neurale verbindingen aan tussen je visuele cortex, je derde oog en je hart.

De Seer Rite maakt deel uit van de inwijdingsweg van Munay-Ki. Munay betekent ‘universele liefde’, ook wel onvoorwaardelijke liefde. Ki betekent ‘kracht/energie’. Munay-Ki is daarmee te vertalen als de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde voor alle leven, zo ook liefde voor jezelf, zoals jij bent.

De inwijdingen worden al ruim 30.000 jaar door de sjamanen uit de Andes en de Amazone doorgegeven. Ze zijn pas sinds kort voor de Westerse mens beschikbaar gekomen om ons te helpen in deze tijd van grote transformatie, waarin de Homo Luminous zal opstaan. De mens die niet meer vanuit angst zal leven, maar vanuit liefdevolle wijsheid, vertrouwen en dienstbaarheid (zowel aan de community als aan de fluisteringen van diens ziel).


Meer info over de inwijdingen: farus.nu/inwijdingen

Meer info over mezelf, Annet Brouwer:
In 2015 heb ik van sjamanen uit Peru de inwijdingen van Munay-Ki ontvangen. Deze hebben enorm veel in beweging gebracht en mij nog meer in mijn kracht en op mijn levenspad gezet. Ik heb in 2023 de inwijdingen van Nusta Karpay ontvangen en ook deze hebben mij een mega shift gebracht naar nog meer zachtheid, leven vanuit mijn hart, mijn waarheid spreken en thuiskomen bij mezelf.
Ik gun een ieder deze rijkdom van de inwijdingen en geef ze dan ook heel graag door aan diegenen die er een JA bij voelen. Doe dat al enige tijd, zowel individueel als groepsgewijs.
Ik heb een achtergrond in Reiki, Quantum Touch, aura- en chakrahealing en sjamanisme.
Evenement / Agenda delen: