Universal Wisdom Verdiepingsmiddag

Maike Liselot van Meulen (AYA) en John Kremer
08-09-2024
13:30
Roermond
Limburg
€ 77,--


Zondag, 8 september 2024 van 13:30 uur tot 16:30 uur is het weer tijd voor de zeer bijzondere Universal Wisdom Verdiepingsmiddag met Energy Music Tones te Roermond.
Voor iedereen die wilt groeien en bloeien en aan de eigen persoonlijkheid en bewustzijn wil werken in deze tijd waarin we leven.
Door en met Maike Liselot van Meulen (AYA) (schrijfster van het boek "The power of origin" en andere boeken / energiewerk en begeleidster in processen voor de nieuwe mens en de nieuwe tijd).
John Kremer voor de muzikale meditatieve omlijsting.
Deelnamekosten: € 77,-- per persoon.

Maike Liselot van Meulen (AYA) organiseert een plezierige Verdiepingsmiddag voor iedereen die aan het transformeren is en/of zoekende en bloeiende in dit moment.
Je wilt rust, inzicht, energie, heling, een shift, verdere groei, je hebt vragen hoe dingen zitten, je wilt verdere verdieping en hoe je fundamenteel verder kunt bloeien. Je bent toe aan een volgende bewustzijnslaag met echte antwoorden die voor je werken. Een fijne middag waar je kunt Zijn wie je bent en waarbij Maike zich ter plekke richt op jouw innerlijke Power. Transformatie gegarandeerd! Locatie: Roermond.

Ontdek en herinner The Power of Origin. De kracht van jouw eigen oorsprong. Wie ben jij?
Sta stevig in deze turbulente tijd als het meest nobele en waardevolle wat je kunt doen. Voor jezelf en voor de wereld om ons heen.
Spreek nieuw bewustzijn. Beleef de ervaring en begeleiding terug naar jouw wezenlijkheid.
Ervaar grondvoeding in het fundament van jouw bestaan. Ongelooflijk WAARDEVOL.
Het is tijd. Voor jou!

De meditatieve en helende live gespeelde muziek en klanken in de ruimte van John Kremer zijn magisch voelbaar. Geniet van dit pure moment. Ervaar hoe het raakt.

Ervaar een sfeer van warmte, verbinding, echtheid, oprechtheid, eerlijkheid, openheid, inspiratie, groei, vooruitgang en energie.

Wil je meer over Maike (AYA) weten en/of je aanmelden voor deze speciale middag? Ga dan naar:

https://maikevanmeulennl.plugandpay.nl/checkout/verdiepingsmiddag

Contact: info@maikevanmeulen.nl
j.kremer@hetnet.nl

Na aanmelding volgt een e-mail met locatie details. Voel je welkom.
Fijn je te gaan zien!

https://www.youtube.com/@johnkremer1guitar4sitarperform
Evenement / Agenda delen: