Tinnitus Adem Therapie in Arnhem

Tinnitus Adem Therapie
21-09-2024
19:00
De Vliegende Olifant Arnhem
Gelderland
€275,-
groepskorting
healing
workshop


Tinnitus Adem Therapie.

Heeft u tinnitus of hyperacusis? Doe mee met de laatste lessen van 2024 van de Tinnitus Adem Therapie in groepsverband (TAT) op 3 zaterdagen in het najaar.
De data: 21-9 / 19-10 / 16-11 van half 2 tot half 5.
Met de Tinnitus Adem Therapie gaat u zelf aan het werk om uw tinnitus of hyperacusis te verminderen of te laten verdwijnen. De TAT is een gespecialiseerde combinatie van ademoefeningen, mindfulness en oefeningen om uw felt-sence te vergroten. Dit leidt ertoe dat uw zenuwstelsel de mogelijkheid krijgt om in een andere stand te komen. U gaat de UIT-knop actief ZELF weer bedienen. De ruststand waarin uw lichaam dan komt zal uw tinnitus doen verminderen. Dit is te bereiken door consequent dagelijks aan de slag te gaan met de oefeningen die u aangereikt krijgt. Daar heeft u ongeveer een half uur per dag voor nodig.
De lessen zijn om de vier weken. Aan het eind van de cursus hebt u voor 3 maanden TAT-materiaal om zelf aan de slag te gaan.
We werken in Arnhem, in De Vliegende Olifant. Adres: De Wetstraat 24.
Bij aanmelding met 2 personen krijgt u beiden 25,-korting.
De prijs ( €275,-) is inclusief BTW en een Hand Out en diverse oefeningen via WeTransfer met een deel van de lesstof. Alle oefeningen worden eerst gezamenlijk gedaan tijdens de zaterdagsessies.
De lessen worden gegeven door musicus, vertaler en Tinnitus Coach; Henriëtte Bakker. Zij is ook ervaringsdeskundige en leerling van de grondlegster van de TAT, Maria Holl. Aanmelden kan via tinnitusademtherapie@gmail.com.
Voor meer informatie kunt u bellen met 06 26 488182 of neem een kijkje op de website. www.tinnitusademtherapie.nl
Evenement / Agenda delen: