John Kremer in concert. Healing klankmeditatie.

John Kremer
19-10-2024
15:00
Roermond
Limburg
€ 15,--


John Kremer in concert. Healing klankmeditatie.

Op zaterdag, 19 oktober 2024 van 15:00 uur tot 16:30 uur.
In Roermond-Maasniel (NL).
Entree: € 15,-- per persoon, contant te betalen aldaar.

Van tevoren aanmelden per e-mail is noodzakelijk i.v.m. de plaatsen via: j.kremer@hetnet.nl
Na aanmelding ontvang je een e-mail met de locatie gegevens en verdere informatie.

De unieke stijl van gitaar spelen die John ontwikkeld heeft is een mix van Indiase raga en intuïtieve improvisaties vanuit de kracht van zijn essentie. Niet alleen de muziek is uniek, maar tevens de klanken van de gitaar. Hier ont-moeten Oosterse en Westerse invloeden elkaar om een mystieke sfeer te creeëren.
Terug naar de pure vorm van muziek en klank zoals die oorspronkelijk bedoeld was. Niet vanuit het hoofd, maar vanuit het gevoel en de hart energie.
Naast de sitargitaar worden er nog andere helende en ontspannende klanken van diverse snaren-instrumenten, zoals de Ganesh sitarlier alsmede intuïtieve zang, gongs, klankschalen en oceandrum gebruikt, die zorgen voor een warme en diepe klankbeleving tijdens een innerlijke reis door jouzelf heen. Ieder beleeft dat op haar of zijn eigen wijze omdat elk concert van John op een intuïtieve manier tot stand komt en is afgestemd op het moment en de aanwezige deelnemers.
Laat je meevoeren op de meditatieve en reinigende trillingen van deze instrumenten.

John geeft op regelmatige basis meditatieve klankhealing concerten en doet dit al sinds 1996. Hij heeft in de loop van de vele jaren op veel plaatsen in ons land concerten gegeven. In de 80er/90er jaren heeft John ook diverse andere instrumenten, zoals drums en basgitaar, in diverse bands gespeeld. Halverwege de 90er jaren is hij geswitched naar solo concerten in de meditatieve sfeer.
Hij heeft 12 jaar lang (1990-2002) intensief vele cursussen en workshops gevolgd bij het destijds drukbezochte esoterische centrum "Malva Meditatie" (later Malva Opleidingen), waar hij destijds geleerd heeft dat snareninstrumenten eigenlijk de meest heilzame werking hebben van alle muziekinstrumenten (mits op de juiste wijze bespeeld). Deze informatie kwam vanuit de astrale wereld via dieptrance medium Lex Persoon, die de geestelijk leider was van Malva Meditatie. Bij Malva Meditatie heeft John ook esoterische colleges gevolgd.
De manier waarop John de snareninstrumenten bespeeld is gebaseerd op de basiskennis van de Indiase traditionele muziek, welke hij geleerd heeft vanaf het jaar 2000, o.a. in een aantal workshops die hij volgde bij Ashoka en Rishabh Dhar. Ashoka is een Indiase zangeres en muziekguru en haar zoon Rishabh begeleid haar op pakhavay (Indiase drum). Tevens heeft John workshops m.b.t. de basiskennis van de Indiase meditatieve muziek gevolgd bij Micha Stemerding (de instrumentenbouwer die de Ganesh sitarlier gebouwd heeft die John bespeeld). John heeft met deze basiskennis echter zijn eigen intuïtieve manier van gitaarspelen en zingen ontwikkeld vanuit de kracht van zijn essentie.

Tevens is John te boeken voor huiskamerconcerten en/of individuele klank-/chakra-sessies.

Namasté. Ik groet het licht in U 🐬 🙏 🍀 💜

John Kremer
Gediplomeerd chakrahealer, acupresseur en lifecoach
Email: j.kremer@hetnet.nl
Tel. mobiel: 0031615480573
Evenement / Agenda delen: