Boost je Body en Bewustzijn met Soul Body Fusion

Bewustzijnscentrum Arno & Anneke, Soul Body Fusion en meer!
15-10-2024
19:30
Online (via Zoom)
Online
€9,97
ascensie
healing


De Amerikaanse kinesioloog Neil Habgood  schrijft over Soul Body Fusion®: "Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een techniek tegen die een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling (bewustzijnsfrequentie). Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die een Soul Body Fusion® sessie (2 x 10 minuten) ontvingen, was ik ondersteboven van de uitslagen". (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley). Zo'n grote verhoging van je trilling kan veel veranderen in je dagelijks leven!

"Afgelopen week zit ik heerlijk in een flow, alles gaat gemakkelijk en voel me gelukzalig, heerlijk. Dat was na mijn eerste kennismaking met Soul Body Fusion® na de online groepssessie, een woord WOUW, wat is dat gaaf." (Bernadet's reactie een week na via Zoom meegedaan te hebben aan de Soul Body Fusion® groepssessie.)

In oktober organiseren wij elke dinsdagavond online een 'Boost je Body en Bewustzijn met Soul Body Fusion®' event. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere, snelle en krachtige Soul Body Fusion® groepssessies!

Je kunt online live (via Zoom) meedoen met de sessie, maar je kunt ook gewoon je naam opgeven en dan een afstandssessie ontvangen. Vrienden/familie/huisdieren kun je ook opgeven voor een afstandssessie.

Bijdrage gaat op donatiebasis (minimaal €9,97 voor de 1e ontvanger en minimaal €5,- per extra ontvanger).

Aanmelden: https://urpichai.nl/sessies-en-initiaties/sessies/
Je bent van harte welkom!

Inhoud van het ‘Boost je Body en Bewustzijn met Soul Body Fusion®’ event:
In ongeveer 45 minuten (uitleg, 2 sessie-delen van 10 minuten en ervaringen uitwisselen / vragen stellen) kun je de kracht van een Soul Body Fusion® groepssessie ervaren. De basis van de sessie is dat Soul Body Fusion® Master teacher Arno en/of Anneke ervoor zorgt dat jouw eigen zielsenergie meer in jouw body (tot op celniveau) komt én jouw bewustzijnsfrequentie enorm verhoogd. Dit heeft wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing, maar de enorme bewustzijnsfrequentieverhoging doet veel meer dan dat. “Meestal voelen mensen zich geweldig na de Soul Body Fusion® sessie. Ze zeggen zich meer aanwezig te voelen in hun lichaam dan ooit tevoren. Ze hebben het over eindelijk ‘thuis’ zijn. Ze voelen zich krachtig, licht, vol energie, verliefd op zichzelf, stralend en gelukkig.” (Uit het boek ‘Soul Body Fusion®, het ontbrekende stuk voor healing en meer’ van Jonette Crowley.)

NB: Een bonus is dat de sessie in de dagen erna doorwerkt. Als je nog iets op te ruimen hebt kan dat een ‘gootsteenontstoppereffect geven’ in het tempo dat voor jou perfect is, omdat jouw eigen zielsenergie weet wat jij nodig hebt.

Wanneer: dinsdagavond 15 oktober van 19.30 uur – 20.15 uur
Kosten: op donatiebasis (minimaal €9.97 voor de eerste deelnemer/ontvanger (je kunt naast jezelf ook vrienden, familie, huisdieren opgeven) en minimaal €5,- voor extra ontvangers)
Waar: Online via Zoom of als afstandssessie zonder dat je aanwezig bent in Zoom. (Bij een afstandssessie kun je zelf gewoon je dagelijkse activiteiten blijven doen).
Aanmelden: https://urpichai.nl/sessies-en-initiaties/sessies/

PS: Wij geven ook Soul Body Fusion® workshops waarin je zelf leert om Soul Body Fusion® sessies 1 op 1 te geven aan volwassenen, kinderen, dieren en jezelf! En we geven de Soul Body Fusion® lerarenopleiding waarin je leert om Soul Body Fusion® workshops én Soul Body Fusion® groepssessies te geven.

Graag tot ziens bij ons 'Boost je Body en Bewustzijn' event. Hartegroet, Soul Body Fusion® teachers Arno & Anneke.
Evenement / Agenda delen: