Workshop Jhadten Jewall: Fluidum (1 dag)

Ine Suiker
26-10-2024
10:00
Aardeschool Boekel
Noord-Brabant
€ 155
ascensie
meditatie


Het vloeibare lichtlichaam Activeren
Nieuwe hulpmiddelen voor bewustzijn, belichaming en vervulling!
Deelnemers moeten natuurlijk zelf deze energie na de workshop vasthouden. We gaan ook de nieuwe Lichtstad Lelystad met deze energie activeren. Namaste.
In 2024 hebben we ons afgestemd op de drakenenergieën die als een nieuwe trilling opkomen in de aarde en in onze lichamen en op heel nieuwe en verschillende manieren door beide heen stromen. Een diepere transformatie en initiatie in nieuwe liefde en harmonie is ervaren.
Nu in de tweede helft van 2024, gemarkeerd door de zomerzonnewende, bewegen we naar een meer vloeiend soort lichtlichaam ervaring. In het verleden hebben we onze aura misschien op een wat meer statische manier ervaren, net zoals de zon of een lichtbol naar buiten zou stralen.
Deze nieuwe energie rijst nu op in de aarde en in ons lichaam, en brengt al onze energie in een meer vlammende lichtstaat en onze aura wordt ook erg dynamisch, zoals je het noorderlicht of de aurora borealis waarneemt. Naarmate we meer van onze zielsenergie belichamen door intentie en diepere ademhaling, brengen we meer van de passie en het vuur van onze ziel in ons lichaam en onze energiesystemen. Dit is verkwikkend, opbeurend en opwindend.
We kunnen inderdaad gemakkelijk de affiniteit of gelijkenis zien tussen de drakenenergieën en het noorderlicht. Maar door het "Fluidium" (deze fluxachtige staat) ervaren we een ander fenomeen: van nieuw bewustzijn, belichaming en vervulling. We ervaren hoe onze energie alles en iedereen anders beïnvloedt dan voorheen. Het lijkt ook gemakkelijker om bewuster te zijn.
Als we deze nieuwe energieën (van liefde, evenwicht, heelheid, mededogen enzovoort) ervaren in ons lichaam, hart en geest, lijkt het fenomeen van deze beweging ook een grotere diepere staat van vervulling in ons wezen te brengen. Onze geest voelt zich meer verheugd, onze harten dieper geraakt en onze gezondheid neemt aanzienlijk toe. We hebben meer energie, meer enthousiasme om onze dagelijkse taken uit te voeren en meer vertrouwen in de kracht van onze ziel om ons met passie naar onze doelen en pogingen te leiden. We zullen dit ervaren tijdens de workshop.

Komt allen!
Namaste.
Evenement / Agenda delen: