Introductiedag De Tantrische Weg voor Geliefden

La Fuente del Amor
03-11-2024
10:00
Centrum Zuiderlicht, Breda
Noord-Brabant
€ 135,00
healing
workshop


La Fuente del Amor ziet Tantra als een manier om meer schoonheid, aandacht en liefde in je leven en je relatie te brengen. Peter en Eleonora, beiden ervaren trainers en therapeuten, nemen je deze dag mee in de Gouden Tantra, wat een pad van bewustwording, verdieping en verbinding is.

De Gouden Tantra gaat niet per sé over seksualiteit, maar over jouw vitale levensenergie. Tijdens deze dag doen we mooie, verdiepende rituelen, meditaties en contactoefeningen om je te inspireren en je relatie te verdiepen, te laten stromen en intiemer te maken. Om de ervaringen zo direct mogelijk te maken, worden veel oefeningen omlijst met onze livemuziek!

Je krijgt op deze dag al meteen praktische tools mee voor je leven en je relatie. Alle oefeningen zijn deze dag met kleding aan en als (gelegenheids)koppel kun je alle oefeningen samen doen.

Ook kunnen jullie deze dag onderzoeken of jullie verder willen verdiepen in de Massage- & Aandachtstraining van 4 dagen (start januari 2025) of de Jaartraining voor Geliefden (start januari 2026).
Evenement / Agenda delen: